Advertisement

Manastirea Nicula - Manastirea Nicula Crestinortodox Ro / Icoana maicii domnului cu pruncul de la manastirea nicula.

Manastirea Nicula - Manastirea Nicula Crestinortodox Ro / Icoana maicii domnului cu pruncul de la manastirea nicula.. Procesiunea va începe sâmbătă, 14 august, la ora 12:00, de la biserica sfântul nicolae. Manastirea nicula este extrem de cunoscuta printre credinciosi, pentru ca in fiecare an aici se aduna sute de mii de oameni sa celebreze sarbatoarea sfiintei maria, la data de 15 august. Se situaează în regiunea transilvania, , câmpia transilvaniei, bistriţa. Manastirea nicula travelers' reviews, business hours, introduction, open hours. Lapensiuni.ro a selectionat cele mai bune oferte pentru cazare in pensiuni in nicula (jud.

Anual, in ziua de 15 august, cand manastirea isi serbeaza hramul, anume adormirea maicii domnului, mii de pelerini, atat din tara, cat si de peste hotare, se aduna in poienile din jurul. Mitropolia clujului, maramureșului și sălajului, arhiepiscopia ortodoxă română a. Manastirea nicula, renumita pentru icoana facatoare de minuni a maicii domnului cu pruncul, se afla la numai trei kilometri distanta de orasul gherla, in localitatea nicula, intre multe dealuri impadurite. 2020 top things to do in dej. Antena3, alungata din manastirea nicula si din restaurantele mcdonald's.

Icoana Maicii Domnului De La Mănăstirea Nicula Doxologia
Icoana Maicii Domnului De La Mănăstirea Nicula Doxologia from doxologia.ro
71,575 likes · 22,395 talking about this · 3,440 were here. 53 de pensiuni, hoteluri și vile. Și în acest an, la mănăstirea nicula va avea loc tradiționalul pelerinaj la icoana făcătoare de la minuni. View all hotels near manastirea nicula on tripadvisor Nicula, cluj, romania manastirea nicula este cunoscuta ca fiind unul dintre cele mai vechi asezaminte monahale din spatiul romanesc, datand din anul 1552. In mintea mea un om care prin rugaciune ajunge sa fie mai aproape de dumnezeu e fericit si trebuie sa poata impartasi acea stare de fericire cu pacatosul care vine la locul de rugaciune. Procesiunea va începe sâmbătă, 14 august, la ora 12:00, de la biserica sfântul nicolae. Au mai rămas numai câteva zile până la marea sărbătoare a adormirii maicii domnului.

Nicula este o localitate (sat) în românia, județul cluj , având 618 de locuitori.

71,575 likes · 22,395 talking about this · 3,440 were here. (4.88 km) pizzerie la cabana. Manastirea nicula este extrem de cunoscuta printre credinciosi, pentru ca in fiecare an aici se aduna sute de mii de oameni sa celebreze sarbatoarea sfiintei maria, la data de 15 august. Anual, in ziua de 15 august, cand manastirea isi serbeaza hramul, anume adormirea maicii domnului, mii de pelerini, atat din tara, cat si de peste hotare, se aduna in poienile din jurul. A petrece o vacanta in pensiuni si agroturism (pensiuni agroturistice) in nicula (jud. Manastirea nicula este un important centru de pelerinaj din ardealul de nord. Prima biserica se crede ca a fost construita in 1552. Aici a existat o scoala pentru grija sufletelor si invatatura pruncilor, in anul 1659, urmand ca in anul 1699 manastirea sa fie atestata documentar prin icoana facatoare de minuni, spatiul de pelerinaj si pictura pe sticla. Low rates, no booking fees, no cancellation fees. Mitropolia clujului, maramureșului și sălajului, arhiepiscopia ortodoxă română a. (5.44 km) pensiunea lacul stiucii. Cluj) inseamna sa intalnesti un infinit patrimoniu peisagistic, istoric, cultural si artistic si multe alte resurse turistice. Icoana maicii domnului cu pruncul de la manastirea nicula.

Și în acest an, la mănăstirea nicula va avea loc tradiționalul pelerinaj la icoana făcătoare de la minuni. Cele mai populare atracții turistice în zonă sunt salina turda, cheile turzii și lacurile durgău. Important loc de perelinaj din ardeal situat la 5km de orasul gherla. 2020 top things to do in dej. View all hotels near manastirea nicula on tripadvisor

Pelerinajul De La Mănăstirea Nicula Desfășurat In Condiții Speciale Stiri Pe Scurt Unica Ro
Pelerinajul De La Mănăstirea Nicula Desfășurat In Condiții Speciale Stiri Pe Scurt Unica Ro from static.unica.ro
Lapensiuni.ro a selectionat cele mai bune oferte pentru cazare in pensiuni in nicula (jud. Maplandia.com in partnership with booking.com offers highly competitive rates for all types of hotels in nicula, from affordable family hotels to the most luxurious ones. Am fost la manastirea nicula in postul sfintei maria. (4.32 km) hotel belvedere restaurant. 2020 top things to do in dej. A petrece o vacanta in pensiuni si agroturism (pensiuni agroturistice) in nicula (jud. Distanţa rutieră dintre nicula şi manastirea, viteză, timp, consum şi costul mediu. Prima biserica se crede ca a fost construita in 1552.

Aici a existat o scoala pentru grija sufletelor si invatatura pruncilor, in anul 1659, urmand ca in anul 1699 manastirea sa fie atestata documentar prin icoana facatoare de minuni, spatiul de pelerinaj si pictura pe sticla.

Procesiunea va începe sâmbătă, 14 august, la ora 12:00, de la biserica sfântul nicolae. Am fost la manastirea nicula in postul sfintei maria. Pagina oficială a mănăstirii nicula. Aici a existat o scoala pentru grija sufletelor si invatatura pruncilor, in anul 1659, urmand ca in anul 1699 manastirea sa fie atestata documentar prin icoana facatoare de minuni, spatiul de pelerinaj si pictura pe sticla. 53 de pensiuni, hoteluri și vile. Se situaează în regiunea transilvania, , câmpia transilvaniei, bistriţa. Manastirea nicula este extrem de cunoscuta printre credinciosi, pentru ca in fiecare an aici se aduna sute de mii de oameni sa celebreze sarbatoarea sfiintei maria, la data de 15 august. Press alt + / to open this menu În anul 1713 guvernatorul transilvaniei. Manastirea nicula, clar este cea mai cunoscuta si apreciata manastire din cluj si desigur si din toata transilvania. Mitropolia clujului, maramureșului și sălajului, arhiepiscopia ortodoxă română a. Lapensiuni.ro a selectionat cele mai bune oferte pentru cazare in pensiuni in nicula (jud. Icoana maicii domnului cu pruncul de la manastirea nicula.

Anual, in ziua de 15 august, cand manastirea isi serbeaza hramul, anume adormirea maicii domnului, mii de pelerini, atat din tara, cat si de peste hotare, se aduna in poienile din jurul. Se situaează în regiunea transilvania, , câmpia transilvaniei, bistriţa. Programul pelerinajului la mănăstirea nicula. Nicula, cluj, romania manastirea nicula este cunoscuta ca fiind unul dintre cele mai vechi asezaminte monahale din spatiul romanesc, datand din anul 1552. In timp, la manastirea nicula a luat nastere unul dintre cele mai frumoase pelerinaje, fiind atrasi aici credinciosi din toate colturile tarii.

Mănăstirea Nicula Locul Unde Renaște Speranța Dejulmeu Ro
Mănăstirea Nicula Locul Unde Renaște Speranța Dejulmeu Ro from dejulmeu.ro
2020 top things to do in dej. Check out updated best hotels & restaurants near manastirea nicula. La 53 km de obiectivul turistic | 18 locuri | de la 110 lei pe noapte. Anual, in ziua de 15 august, cand manastirea isi serbeaza hramul, anume adormirea maicii domnului, mii de pelerini, atat din tara, cat si de peste hotare, se aduna in poienile din jurul. (4.94 mi) meander pension (2.98 mi) armenopolis (2.66 mi) hotel mariflor (5.73 mi) csipkeszeg bed & breakfast (3.20 mi) pensiunea ioana; Icoana maicii domnului cu pruncul de la manastirea nicula. Mitropolia clujului, maramureșului și sălajului, arhiepiscopia ortodoxă română a. 53 de pensiuni, hoteluri și vile.

Manastirea nicula, renumita pentru icoana facatoare de minuni a maicii domnului cu pruncul, se afla la numai trei kilometri distanta de orasul gherla, in localitatea nicula, intre multe dealuri impadurite.

Cele mai populare atracții turistice în zonă sunt salina turda, cheile turzii și lacurile durgău. 2020 top things to do in dej. Aici a existat o scoala pentru grija sufletelor si invatatura pruncilor, in anul 1659, urmand ca in anul 1699 manastirea sa fie atestata documentar prin icoana facatoare de minuni, spatiul de pelerinaj si pictura pe sticla. Prima biserica se crede ca a fost construita in 1552. View all hotels near manastirea nicula on tripadvisor (4.88 km) pizzerie la cabana. In timp, la manastirea nicula a luat nastere unul dintre cele mai frumoase pelerinaje, fiind atrasi aici credinciosi din toate colturile tarii. Se situaează în regiunea transilvania, , câmpia transilvaniei, bistriţa. În anul 1713 guvernatorul transilvaniei. În apropiere de nicula avem 48 cazări disponibile, în toată regiunea sunt în total 1130 de cazări rezervabile gratuit. (4.94 mi) meander pension (2.98 mi) armenopolis (2.66 mi) hotel mariflor (5.73 mi) csipkeszeg bed & breakfast (3.20 mi) pensiunea ioana; Anual, in ziua de 15 august, cand manastirea isi serbeaza hramul, anume adormirea maicii domnului, mii de pelerini, atat din tara, cat si de peste hotare, se aduna in poienile din jurul. Booking.com, being established in 1996, is longtime europe's leader in online hotel reservations.

Posting Komentar

0 Komentar